Panasonic varmepumpe i Køge

Få maksimal effektivitet & komfort med den nye Econavi-funktion

Panasonic har lavet nye varmepumper, der er udstyret med Nanoe-G, som effektivt renser dit hjem for mikropartikler – både i luften og på møblerne. Modellerne er forskellige, så der findes en Panasonic varmepumpe til lige netop dit behov. Vi har blandt andet en enkel basismodel, som er til dig, der ikke stiller for høje krav, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har også en model, der passer perfekt til vedligeholdelsesvarme til sommerhuset. Derudover har vi en model til dig, der vil have maksimal energibesparelse.

Med den nye Panasonic varmepumpe får du blandt andet:

  • Nanoe-G luftrensningssystem
  • Eksklusivt design
  • Fleksible tilslutningsmuligheder letter integration til netværk

Nu kan du få installeret den nye Panasonic varmepumpe i dit hjem

Ved hjælp af nano- og partikelteknologi fjernes skadelige mikroorganismer fra luften, du indånder. Selv de mikroorganismer, der findes på møbler og andre overflader, kan neutraliseres af partiklerne. Og når du slukker varmepumpen, fortsætter Nanoe-G med at neutralisere mikroorganismer i systemets filter. Så kan du nyde et indeklima, som er både friskere og renere, som er bedre for dig. Du kan læse mere om vores modeller af Panasonic varmepumpe enten på vores links herunder, eller længere nede på siden:

Skal vi hjælpe dig med at finde den rigtige varmepumpe?

Som varmepumpe montør er JD-Teknik altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning i forbindelse med din varmepumpe. Vores dygtige eksperter finder den helt rigtige løsning til dine behov, og vi garanterer konkurrencedygtige priser. Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om en Panasonic varmepumpe. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til varmepumpe service,​luft til vand varmepumpe​eller luft til luft varmepumpe.

Nordic CZ25 TKE​

– NY MODEL –

Ce-serien har været Nordens mest populære og mest solgte klimaanlæg gennem tiderne.

Denne lidt enklere basis model passer perfekt til dig som ikke stiller høje krav om ekstra funktioner, men bare vil have basisegenskaberne ved et klimaanlæg uden at gå på kompromis med kvalitet.

Sommerhus function 8 til 15°C

Optimeret til drift i norden / Danmark

Energiklasse varme A+

Varmekapacitet 5200W

COP: 4,66

SCOP: 4,1

Nordic NZ25 TKE

– NY MODEL –

Et perfekt valg for både hus- og sommerhus ejere.

Udstyret med funktion for varmedrift på 8 til 15°C, som passer perfekt som vedligeholdelsesvarme til sommerhuset eller andre steder.​

Optimeret til drift i norden / Danmark

Energiklasse varme A++

Varmekapacitet op til 6000W

+8°C/+10°C funktionalitet

COP: 4,86

SCOP: 4,60

Nordic HZ25 TKE

– NY MODEL –


HZ-serie, også kaldet ”Flagship”, er model-serien for dig som vil have maksimal energibesparelse.
Med en høj varmeeffekt er HZ-serien fra Panasonic en af de luftvarmepumpe, der giver højest energibesparelse. Velegnet til store rum på op til 135 m2.

Optimeret til drift i norden / Danmark

Energiklasse varme/køl A/A

Varmekapacitet 6650W

+8°C/+10°C funktionalitet

Lyd inde 18db

COP: 5,57

SCOP: 5,37

Kontakt os

​Er du interesseret i en varmepumpe, så kan du kontakte vores firma og høre mere om vores priser på telefon +45 28 91 01 91 eller via vores kontaktformular.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JD TEKNIK

Havløkkevej 3

4600 Køge

Telefon: + 45 28 91 01 91

E-mail: jackie@jd-teknik.dk

OM OS

Hos JD-Teknik beskæftiger vi os med varmepumper, aircondition og køleanlæg. Når du bestiller hos os, tilbyder vi en pakkeløsning.