Havløkkevej 3, 4600 Køge | jackie@jd-teknik.dk

Ring i dag på: +45 28 91 01 91

Mangler du en luft til vand varmepumpe?

Få hjælp af udlærte fagfolk, som er specialiserede i varmepumper

Vil du gerne have en miljøvenlig og effektiv måde at få varmt vand på? Hvis svaret er ja, så er du havnet på den rigtige hjemmeside. Vi er JD-Teknik, og vi kan hjælpe dig med alt inden for varmepumper. Ligegyldigt om du har brug for hjælp til montering af varmepumpe eller service på varmepumpe, så klarer vi det hele! Vi har stor ekspertviden og vil med glæde guide dig til det rette køb. Vi forhandler flere mærker, størrelser og typer af varmepumper. JD-Teknik holder til i Køge, og vores kunder kommer fra både Solrød Strand, Herfølge og omegn. Vi arbejder både for erhvervskunder og private.

Vi hjælper dig med din nye luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe udnytter den omgivende luft som varmekilde. Ligesom ved en luft til luft varmepumpe, så henter den luften udefra og overfører den til din varmtvandsbeholder. Med en luft til vand varmepumpe vil du opleve en stor lettelse i din varmeregning. En varmepumpe har nemlig et lavt energiforbrug. Det er også det miljørigtige valg, fordi lavt energiniveau er lig med lavt CO2-forbrug. Vi forhandler varmepumper fra de kendte kvalitetsmærker Panasonic, Mitsubishi og Daikin.

Få besøg af vores dygtige varmepumpe-montør i dag. Vi laver gerne installation af varmepumpe til en god pris. Når du vælger JD-Teknik til at installere din luft til vand varmepumpe, er du sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt. Vi har høj faglighed og leverer altid slutresultater i høj kvalitet. Vores kunder er i fokus, og vi sørger altid for at imødekomme alle dine spørgsmål, tvivl eller eventuelle indvendinger. Vores største mål er at gøre dig tilfreds og glad for din nye varmepumpe.

Tag kontakt allerede i dag

Vi har konkurrencedygtige priser og masser af gode tilbud. Du kan være sikker på at få en varmepumpe til en billig pris hos os. Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere. Vi glæder os til at høre fra dig!