Montering af varmepumpe & reparation af varmepumpe

Lad JD-teknik stå for varmepumpe service

Når det kommer til montering af varmepumper og ordentligt varmepumpe service i Køge, er vores hovedfokus på din tryghed og sikkerhed. På baggrund af vores mange års erfaring har vi lært, at det er de vigtigste faktorer, når det handler om salg af varmepumper og aircondition. Du kan derfor stole på os, når det kommer til en løsning med eftersyn, vedligeholdelse, reparation og service på varmepumpe. Vi har tidligere udført montering af varmepumper for tilfredse kunder i Herfølge, Solrød Strand og omegn. Hvis uheldet er ude, så står vi klar med reparation af varmepumpe. Vi er desuden eksperter i Panasonic varmepumper, Mitsubishi varmepumper og LG varmepumper.​

Hvad koster et serviceeftersyn?

Prisen på serviceeftersyn er 1.495,-, og det er ekskl. reparation af varmepumpe og materialer. Prisen på materialer afregnes efter gældende listepriser, og vi kører gerne ud på hele Sjælland samt Lolland/Falster for at yde vores varmepumpe service fra vores udgangspunkt i Køge.

Bestilling

Bestil en ny varmepumpe hos JD-Teknik. Hvis du overvejer at investere i en ny, vil du hos JD-Teknik få vejledning og et godt produkt, til konkurrencedygtige priser.

Montering

Efter bestilling af den ønskede varmepumpe, kan vi aftale en dag, hvor vi monterer den. Vi sikrer os, at din varmepumpe installeres korrekt og svarer naturligvis på spørgsmål, som du får undervejs i processen.

Service

Hos JD-Teknik går vi op i service, og vi instruerer dig også i betjening af din nye varmepumpe. De er nemme at betjene, og vi sætter altid tid af i vores program til at håndtere spørgsmål og ændringer.

Det får du med i en montering af varmepumpe​

Placering af inde- og ude-del på hver sin side af samme ydervæg

Opsætning af inde- samt ude-del inkl. ophæng og vibrationsdæmpere

Boring af 1 hul i træ, mursten, gasbeton eller lign. lette byggematerialer

Op til 3 meter rørføring og kabeltræk

Kanalføring

Tilslutning af strøm (maks. 3 meter til stikkontakt eller anden 230v forsyning.)

Idriftsætning og test af anlæg

Maksimal højde på montering af varmepumpe af inde-del: 3 meter

Ekstraberegning

Ekstra rørføring + kabeltræk + kanal. Pr. løbende meter

Gennemføringsboring i beton

Ekstra tilledning (strømtilslutning). Pr. løbende meter

Kondenspumpe, hvis nødvendig

Ved monteringshøjde over 3 meter

Ved alternativ føringsvej

Har du spørgsmål til montering og reparation af varmepumpe?

Hos JD-teknik er vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål angående installation af varmepumpe, reparation af varmepumpe eller anden varmepumpe service. Har du spørgsmål til luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe, er du også meget velkommen til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere kan rådgive dig til at vælge den rigtige løsning, så ring til os allerede i dag og få et tilbud.

Kontakt os

​Er du interesseret i en varmepumpe, så kan du kontakte vores firma og høre mere om vores priser på telefon +45 28 91 01 91 eller via vores kontaktformular.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JD TEKNIK

Havløkkevej 3

4600 Køge

Telefon: + 45 28 91 01 91

E-mail: jackie@jd-teknik.dk

OM OS

Hos JD-Teknik beskæftiger vi os med varmepumper, aircondition og køleanlæg. Når du bestiller hos os, tilbyder vi en pakkeløsning.