Havløkkevej 3, 4600 Køge | jackie@jd-teknik.dk

Ring i dag på: +45 28 91 01 91

Panasonic varmepumpe i Køge

Få maksimal effektivitet & komfort med den nye Econavi-funktion

Panasonic har lavet nye varmepumper, der er udstyret med Nanoe-G, som effektivt renser dit hjem for mikropartikler – både i luften og på møblerne. Modellerne er forskellige, så der findes en Panasonic varmepumpe til lige netop dit behov. Vi har blandt andet en enkel basismodel, som er til dig, der ikke stiller for høje krav, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har også en model, der passer perfekt til vedligeholdelsesvarme til sommerhuset. Derudover har vi en model til dig, der vil have maksimal energibesparelse.

Med den nye Panasonic varmepumpe får du blandt andet:

  • Nanoe-G luftrensningssystem
  • Eksklusivt design
  • Fleksible tilslutningsmuligheder letter integration til netværk

Nu kan du få installeret den nye Panasonic varmepumpe i dit hjem

Ved hjælp af nano- og partikelteknologi fjernes skadelige mikroorganismer fra luften, du indånder. Selv de mikroorganismer, der findes på møbler og andre overflader, kan neutraliseres af partiklerne. Og når du slukker varmepumpen, fortsætter Nanoe-G med at neutralisere mikroorganismer i systemets filter. Så kan du nyde et indeklima, som er både friskere og renere, som er bedre for dig. Du kan læse mere om vores modeller af Panasonic varmepumpe enten på vores links herunder, eller længere nede på siden:

CZ25 TKE

NZ25 TKE

HZ25 TKE

Skal vi hjælpe dig med at finde den rigtige varmepumpe?

Som varmepumpe montør er JD-Teknik altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning i forbindelse med din varmepumpe. Vores dygtige eksperter finder den helt rigtige løsning til dine behov, og vi garanterer konkurrencedygtige priser. Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om en Panasonic varmepumpe. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til varmepumpe service,​luft til vand varmepumpe​eller luft til luft varmepumpe.