Havløkkevej 3, 4600 Køge | jackie@jd-teknik.dk

Ring i dag på: +45 28 91 01 91

Hvem er JD-Teknik?

JD-Teknik består af et team på 3 erfarne, kvalitetsbevidste og topprofessionelle uddannede elektrikere. Vi beskæftiger os med varmepumper, aircondition og mindre køleanlæg. Vi ønsker at tilbyde en pakkeløsning, når du bestiller hos os. Det omfatter både salg/installation, service og reparation.

Vores Mission

Vi har en høj tilfredshedsrate, og vores mission er at levere høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, samt at hæve standarden i branchen. Vi mener, at dette gøres igennem struktureret arbejde og åben dialog.

Hvorfor vælge os?

Vi har en række tiltag, der gør, at vi står stærkere end vores konkurrenter:

  • Stabil kvalitet – hver gang
  • Lav udskiftning af medarbejdere – vi foretrækker at være et lille, men skarpt hold
  • Dygtige og fleksible medarbejdere, der selv kan disponere deres tid, så opgaven altid er løst tilfredsstillende.​
  • Let dialog med smilende medarbejdere, der kommer i jeres virksomhed eller hjem

Vi har det altid som krav, at når vi kommer for at udføre en opgave, så bliver det gjort korrekt. Vi har ligeledes alle efteruddannet os til F-gas certificerede kølemontører. Det betyder, at vi må arbejde på køleanlæg med kategori II kølemidler med fyldning op til 2,5 KG.

​Samtidig har vi fokus på dig som vores kunde og de produkter, som er bedst til dine behov. Vi tror på, at vi gennem samarbejde og dialog mellem begge parter kan komme frem til den bedste løsning til dig.​​

Uforpligtende tilbud

Er du ny inden for varmepumper, og hvordan det hele hænger sammen, og hvilke varer der passer til dit behov? Så lad os høre fra dig. Vi giver med glæde et uforpligtende tilbud alt efter den løsning, du søger.

​Vi gør altid vores bedste for at være tilgængelig for dig på både vores telefon og mail. Står du i den situation, at du har et spørgsmål eller er interesseret i en vare, så kontakt os.