Havløkkevej 3, 4600 Køge | jackie@jd-teknik.dk

Ring i dag på: +45 28 91 01 91

Få en varmepumpe i Køge og omegn

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er et apparat, der er i stand til at udnytte den energi, der findes i både jord og luft udenfor. Varmepumpen anvender denne energi til at skabe varme inde i huset. Varmepumpen anses derfor som et bedre alternativ til andre opvarmningskilder, herunder elvarme og oliekedel. Udnyttelsen af energien sker inde i apparatet, hvor der sidder en kompressor, som er i stand til at opvarme den kolde luft. Det vil sige, at luften transporteres udefra og ind igennem en varmeveksler. Vi har stor erfaring med varmepumper til kunder i Køge, Herfølge, Solrød Strand og omegn.

Hvordan fungerer en varmepumpe?

Helt konkret fungerer varmepumpen som apparat ved, at et kølemiddel inde i kompressoren cirkuleres rundt i pumpen. På den måde kan varmepumpen gøre de lave temperaturer til varme temperaturer. Et airconditionanlæg fungerer efter præcist samme koncept – bare omvendt i forhold til temperaturerne.

Hvilke typer varmepumper findes der?

Der eksisterer forskellige typer af varmepumper, herunder eksempelvis:

  • Luft til luft varmepumpe: udvinder varme fra luften udenfor og omdanner det til opvarmet luften indenfor.​
  • Luft til vand varmepumpe: henter også luft udefra og overfører det til husstandens varmtvandsbeholder.​
  • Jordvarme-pumpe: omdanner varme fra jorden i undergrunden til varmt vand i radiatoren og brugsvarme.

Hos os kan du finde varmepumper af kvalitetsmærker til konkurrencedygtige priser. Vi fører mærker som PanasonicMitsubishi og Daikin.​

Panasonic

Panasonic er netop kommet på markedet med den nye Econavi funktion, og har altid styr på et flot og eksklusivt design, med fleksible tilslutningsmuligheder. Vi har en lang række produkter fra Panasonic, som du kan læse mere om her

Mitsubishi

Fra Mitsubishi af, har vi varmepumper som er udstyret med Hyper Heating, det er en ny funktion hvilket hjælper med at give en god varme, selv ned til en udetemperatur på -25°C. Du kan læse mere om det her

Daikin

Daikin er optimal når det kommer til luft till luft varmepumper, de har enkle og smarte online controller, som kan bruges uanset hvor du befinder dig. Det kan skabe en optimal komfort i dit hjem, selv når du er ude. Læs mere her.

Vælg den rigtige varmepumpe hos JD-Teknik i Køge

Hos JD-Teknik i Køge har vi en bred variation af varmepumper, så vi bedst muligt kan dække netop dit behov. Når du skal købe en luftvarmepumpe, er der adskillige aspekter, du skal tage forbehold for og have klargjort. Du skal eksempelvis bestemme dig for, om du vil have luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe. Samtidig skal du også overveje størrelsen på huset, antal etager, isoleringsmængde og meget mere. Men det kan vi sagtens hjælpe dig videre med, hvis du ønsker dette. Foruden dette skal du også gøre dig tanker om, hvorvidt der er behov og brug for ekstra funktioner udover varme og afkøling. Det kan eksempelvis være vedligeholdelsesvarme, luftrensningssystem eller behov for en fjernbetjening.

Skift til varmepumpe for besparelser

Men hvorfor er det en god ide at skifte til en varmepumpe? Vi siger gerne til vores kunder, at en af de bedste grunde til at skifte til en varmepumpe er den store besparelse, du kan opleve på din varmeregning. Skift dit gamle oliefyr eller anden varmekilde ud med en varmepumpe og spar op til flere tusinde kroner om året. Det kan dog være en dyrere investering at købe en varmepumpe. Men det betaler sig på den lange bane. Du kan sagtens forvente at kunne tjene pengene hjem på kun 5-6 år.

Hvorfor vælge os?

Det kan være svært at finde frem til den rigtige udbyder. Hos JD-Teknik mener vi, det er vigtigt at sørge for dig. Som vores kunde skal vi sørge for, at du er tilfreds. Det indebærer stabil kvalitet, let dialog samt dygtige og fleksible medarbejdere, som selv er i stand til at disponere deres tid.


Hos os er du sikker på at:

  • opgaven bliver udført professionelt og korrekt
  • udlærte fagfolk med god erfaring og pålidelig viden hjælper dig
  • du får konkurrencedygtige priser
  • alt er i orden, når vi er færdige.
  • håndtering af spørgsmål, ændringer og indvendinger ikke er noget problem

Udover det så hjælper vi med, at du også ved, hvordan varmepumpen fungerer. Vi bruger gerne tid på en introduktion af produkterne med de basale instruktioner. Vi hjælper også gerne med montering og service af varmepumpe.​

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder altid at give dig et uforpligtende tilbud på en varmepumpe. Vi ved også godt, det kan være svært at finde ud af, hvilken varmepumpe der vil være den helt rette. Som varmepumpe montør​ sidder vi derfor klar til at hjælpe dig videre og besvare dine spørgsmål.