Havløkkevej 3, 4600 Køge | jackie@jd-teknik.dk

Ring i dag på: +45 28 91 01 91

Få en luft til luft varmepumpe i god kvalitet

Vi kan hjælpe dig med alt indenfor varmepumper

Mangler du en ny​ varmepumpe til fritidshuset eller kolonihaven? Måske har du en mindre bolig? I så fald er det oplagt at købe en luft til luft varmepumpe. Hos JD-Teknik kan vi hjælpe dig med at få en ny varmepumpe i ordentlig kvalitet. Vi ved, at det kan være forvirrende at finde rundt i de mange muligheder. Med vores ekspertviden guider vi dig til det rette køb. Vi hjælper også gerne med installation af varmepumpe, service på varmepumpe og meget andet. Vi har adresse i Køge med kunder fra både Herfølge, Solrød Strand og omegn. Vores kunder er både private og fra erhvervslivet.

Fordele ved luft til luft varmepumpe

Der eksisterer flere typer varmepumper, som virker mest optimalt i forskellige sammenhænge. En luft til luft varmepumpe udvinder varme fra luften udenfor og omdanner den til varm luft indenfor. Selv når der er minusgrader, kan den lave varm luft til dig. De fleste varmepumper kan klare ned til -25 grader. En luft til luft varmepumpe er særligt god til mindre boliger. Du sparer en del penge på elektricitet med en luft til luft varmepumpe. De bruger nemlig kun én kWh-el til at lave fire kWh-varme. Du kan forvent at spare op til 50% på din elregning. En anden fordel er, at du sparer CO2 og dermed gør klimaet en stor tjeneste. Du kan købe varmepumper fra de førende mærker Panasonic, Mitsubishi og Daikin hos os.

Lad os stå for arbejdet

JD-Teknik kan hjælpe dig med montering af varmepumpe. Der er gode grunde til at få en professionel på opgaven. Når du vælger os, er du sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt og korrekt. Du får besøg af udlærte fagfolk med specialviden og masser af erfaring. Vi kommer dig altid i møde og lytter til eventuelle indvendinger, tvivl og spørgsmål. Hos JD-Teknik kan du regne med at få en god og billig pris på din nye varmepumpe. Vi holder vores priser i bund, mens kvaliteten er i top. Du kan altid få et godt tilbud hos os. Tag kontakt i dag, hvis du vil høre mere.